Leidingwaterkoeler
Nu 25% korting op de Kalix!
GRATIS installatie
GRATIS 1x hygiëne spray
GRATIS 100 Bio-bekers
Van € 430,- voor: € 322,-
De Hi-Class Top 30 voor € 17,50 p.m.

1e 3 maanden GRATIS huur!

✓ Ontsmetting met UVC-LED
✓ Levert tot 30 liter per uur
✓ Geen plastic flessen meer nodig
✓ I.c.m. met een full-servicecontract
✓ Ook met onderkast verkrijgbaar
Leidingwaterkoeler voordelen edensprings

Voordelen van leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs hebben we waterkoelers met leidingwater die kunnen worden aangesloten op de waterleiding. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment gebruikmaken van koud en zuiver water. De belangrijkste voordelen van dit soort dispensers zijn: 

  • Snelle en eenvoudige installatie, die wordt uitgevoerd door onze technici.
  • Puur en kwalitatief water.
  • Optimale controle over de waterkosten op kantoor. 
  • Zuiveringssystemen om de veiligheid van het water te waarborgen. 
  • Onbeperkt water zonder nieuwe flessen te hoeven kopen.
Offerte aanvraag
leidingwatercooler efficiente water cooler filtersysteem

Bespaar met een efficiënte leidingwaterkoeler

Met waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding houdt u uw maandlasten stabiel. U hoeft geen fleswater meer te kopen, omdat de dispenser direct is aangesloten op de waterleiding van het gebouw. Door het filtersysteem is het water puur en geschikt om te drinken.

schoon drinkwater waterfiltratie edensprings

Schoon drinkwater

Bij Eden Springs leveren we alleen waterkoelers waarbij een kwalitatief hoogwaardige waterfiltratie verzekerd is. Wij nemen ons werk zeer serieus en daarom verbeteren we voortdurend onze productie- en monitoring processen. Wij werken mee aan de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), een door de overheid ingestelde controle die garandeert dat ons water aan de voorgeschreven veiligheidseisen voldoet. 
Daarnaast controleert Kiwa jaarlijks ons logistieke proces door de hygiënische procedures te analyseren. Zo kan de zekerheid worden geboden dat ons bedrijf zich de door het AWCN opgestelde normen houdt. Bij Eden Springs zijn wij in het bezit van de jaarlijkse certificering die garandeert dat wij succesvol door deze controle zijn gekomen en we dus aan de veiligheidsnormen voldoen.

milieubewuste leidingwatercooler

Milieubewuste leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs is het ons streven om de invloed op het milieu te verminderen. Daarom maken wij op een verantwoordelijke manier gebruik van waterbronnen en zetten wij ons altijd in voor het milieu. We compenseren onze CO2-uitstoot van productie tot vernietiging. Ook de uitstoot die wordt gegenereerd tijdens het eerste jaar in uw kantoor is daarbij inbegrepen. Daarnaast zijn we gecertificeerd CO2-neutraal. Dit biedt de garantie dat wij ons inzetten voor het milieu. 

Offerte aanvraag