Waterkoelers met koud en warm water

Waterkoelers met koud en warm water

Heeft u trek in een lekker glas fris water of juist liever een warm kopje thee?
 waterkoeler warm heet water

Waterkoelers met heet water optie kopen of huren

Bij Eden Springs bieden we u waterkoelers die naast koud water ook de optie voor heet water hebben. Op deze manier kunt u genieten van het drankje waar u op dat moment van de dag het meeste zin in heeft: een glas verfrissend water of een aangenaam en warm kopje kruidenthee. Onze waterkoelers met koud en warm water is een zeer handige oplossing, waardoor u andere apparaten zoals de magnetron of waterkokers kunt vergeten.

waterkoeler warm water kantoor

Waarom een waterkoeler met warm en koud water: voordelen

Zoekt u een handige dispenser die eenvoudig is in gebruik? Huur of koop dan een waterkoeler met warm en koud water van Eden Springs. We bieden u puur water van hoogwaardige kwaliteit, zodat u van een drankje kunt genieten dat 100% gezond is. Bovendien kunt u ook profiteren van al deze voordelen: 

  • Het drankje dat u wilt: of u nu zin heeft in een koud glas water of u heeft liever een kopje (kruiden)thee of een warme soep, met onze dispenser behoren alle koude en warme dranken tot de mogelijkheden. 
  • Eenvoudig te reinigen: de dispenser is zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Zo kunt u op ieder gewenst moment van puur en gezond water genieten.  
  • Modern en hedendaags ontwerp: bij Eden Springs hebben we koelers met vooruitstrevende ontwerpen. Ze passen dan ook in alle ruimtes en gaan goed samen met de inrichting. 
  • Snelle en eenvoudige installatie: het is een handig en eenvoudig te installeren model. Binnen enkele minuten kunt u genieten van zowel warm als koud water van hoogwaardige kwaliteit.