Business Primo
fleswaterkoeler kantoor

Uw oplossing voor waterkoelers op kantoor of thuis

Wij zorgen voor alle aspecten en vereisten voor lekker fris bronwater op kantoor of thuis. Of het nu gaat om een snelle installatie of een landelijke levering, het bedienen van een klein bedrijf of een grote multinational, waar u uw kantoor ook heeft of gewoon bij u thuis, wij bieden de technische ondersteuning die u nodig heeft.

Primo flessenwaterkoelers kunt u zowel huren als kopen.

Offerte aanvragen
Waterkoeler met fles voordelen

Waterkoeler met fles: voordelen

De voordelen van onze waterkoelers met fleswater zijn:

  • Ieder moment van de dag fris bronwater beschikbaar om te drinken. 
  • Discreet en handig formaat dat geen ruimte inneemt in uw huis of kantoor. 
  • Door een thermostaat gereguleerd koud of warm water. 
  • Bezorging aan huis, waardoor u alle zorgen uit handen worden genomen.
  • Recycleerbare waterkoelers die bijdragen aan de bescherming van het milieu. 
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken en te installeren. 
  • Eenvoudig in onderhoud. 
     
bronwater flessen bestellen

Water kopen: flessen water bestellen

Een van de prioriteiten van Primo is dat het water dat wij aanbieden van hoogwaardige kwaliteit is. Daarom bieden wij puur en lekker water van Londerzeelse bron, een natuurlijke omgeving erkend door het ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport. Het water uit deze bron voldoet aan de maximale kwaliteitseisen en het water van Primo wordt van 42 meter diep gehaald.

Meer lezen
edensprings water nederland

Waarom Primo

Primo is de marktleider in de sector. Het bedrijf, dat is opgericht in 2000, is tegenwoordig het meest prominente bedrijf van Europa en voorziet meer dan 600.000 klanten in heel Europa van water. Als bedrijf zijn wij ons zeer bewust van het milieu en daarom zijn wij gecertificeerd CO2-neutraal. Daarnaast werken we met natuurlijke lokale bronnen om een regionaal product te kunnen bieden en de uitstoot te kunnen verminderen. De waterkoelers die wij gebruiken zijn herbruikbaar en recycleerbaar, waardoor we de productie van plastic kunnen vermijden. 

We zetten ons in om kwalitatief water aan te bieden en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. Met Primo haalt u het beste uit de natuur binnen op uw kantoor. 

Offerte aanvraag