Geachte klant,

De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is voor ons van het allergrootste belang en we nemen de coronavirus-situatie zeer serieus. We willen u, naarmate de situatie vordert, op de hoogte houden van de maatregelen die genomen zijn bij Eden, uw waterleverancier.

We volgen de instructies van de overheid om onze klanten en werknemers te beschermen. Onze teams zijn uitgerust met mondkappen, handschoenen en ontsmettingsgels en hebben de instructie gekregen om te werken volgens de hoge veiligheidsnormen die de situatie vereist, volgens strikte hygiëneprocedures om mogelijke risico's te voorkomen. Volgens de normale procedure moeten al onze werknemers met griepsymptomen thuis blijven en geen contact opnemen met collega's of klanten.

We doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden, zelfs in deze ongekende omstandigheden. Desondanks kan het voorkomen dat we op bepaalde gebieden met problemen te maken krijgen die kunnen leiden tot vertragingen of veranderingen in de manier waarop we u van dienst zijn. Bij voorbaat willen we onze excuses aanbieden en vragen om uw begrip. In dit verband raden we onze klanten aan om een "extra voorraad" bronwater af te nemen, om een tekort aan producten in kantoren en gebouwen te voorkomen.

We maken van de gelegenheid gebruik om u eraan te herinneren om op de juiste en veilige manier onze apparatuur te gebruiken:

  • Zorg ervoor dat uw handen schoon zijn wanneer u de fles verwisselt
  • Raak de uitgiftepunten van de waterkoelers niet aan bij het vullen van een kopje of fles 
  • Houd kranen schoon, gebruik ontsmettingsdoekjes en sprays voor eenmalig gebruik
  • We kunnen u bij elk bezoek een extra reinigingsbeurt voorstellen, informeer hiervoor bij uw Eden bezorger

We kunnen u verzekeren dat we alle nodige preventieve maatregelen nemen om besmettingsrisico's te vermijden. En we zullen u blijven informeren over het verloop van de situatie. Neem voor meer informatie contact op met uw Eden-contactpersoon.

Luc van Opbergen
Country Manager Eden Springs Nederland